Happy new year!

Gott nytt år alla därute!
Kan knappt fatta att det redan är 2008, vad hände med 2007 egentligen? Det försvann lika fort som det kom. Trots allt så var det ett ganska bra år, vissa delar av det iaf. Vi åkte till Idre med klassen och det var hur mysigt som helst, jag fick en superfin pojkvän som jag aldrig kommer glömma, vi hade våran avslutningsbal och en vecka senare gick jag ur nian, ganska tråkig sommar men sen började jag på IHGR och fick så himla många söta kompisar. Just det ja, glömde av att skriva att jag flyttade i slutet av sommaren också.. Så tänker man efter kanske året kunde varit sämre, men det har ju både sina upp- och nedgångar. Men där fick ni iaf en kort summering av mitt 2007. Får se om 2008 kan bli ännu bättre kanske...?

Igår firade jag nyår med Älsklingsjosse och några kompisar i hennes klass, plus massa andra kompisar till dom. Först så kom vi dit extra tidigt så vi skulle hinna laga maten innan. Det blev hur mycket som helst och vi hade världens godaste efterrätt. Sedan på kvällen hade vi bara mys med singstar och lite champagne på tolvslaget. Det var en supermysig kväll.

Nu ska jag gå ner och äta frukost snart. Har inte gjort det än fast jag vaknade i och för sig bara för en halvtimme sen...

Ha en bra dag alla bloggare därute och ett gott nytt år!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback