Dagens outfit

Jag har verkligen börjat gilla Miley Cyrus stil nu, förrut såg hon väldigt flickig ut men nu är det lite coolare och det är så jag vill ha det! ;) Tycker iaf att hon är väldigt söt på den här bilden så hon förtjänar att komma på dagens outfit.

image555

NU blir det middag och sedan mer plugg och kanske ta en promenad, tråkigt att bara sitta inne hela dagen..

Puss och Kram
Lotta


Torsdag

Hej!

Har blivit lite dåligt med inlägg idag så jag tyckte det var dags att blogga nu. Har varit ganska så seg dag hittills, hade två lektioner+ håltimma och sedan åkte jag hem före idrotten för jag orkade inte gå på den. Så det blev hem, göra lunch och kolla lite på tv, plugga, städa och snart städa lite till. =P Ush hur ska jag orka allting? Men imorgon är det fredag och jag älskar mina fredagar. Man är ju så himla glad i skolan för att det snart är helg och sedan har man hela fredagkvällen att bara sitta och slappa och titta på Let's dance. =) Imorgon kväll blir det mys med middag och film med några tjejer från klassen. Längtar hur mycket som helst nu, sedan ska finaste Michaela sova över!


Nej, nu måste jag fortsätta städa så det ser lite okej ut här hemma imorgon kväll iaf =P


Puss och Kram

Lotta


Onsdag kväll

Hej hej!

Kom precis hem nu, har varit i stan en stund med syrran och sedan träffade vi mamma och åt middag på McDonalds. Jag har så sjukt mycket att plugga nu, borde ha börjat tidigare fast så säger man ju alltid.. Mamma gav mig iaf en ny klännig från Gina. =) Det uppskattades verkligen eftersom jag är helt pank nu och nästa månad också...

Lägger upp bild på dagens outfit nu också för jag kommer antagligen inte hinna blogga mer ikväll. Jag tycker att Vanessas kläder är så himla fina på denna bilden. Jag önskar verkligen att man kunde gå runt utan jacka och i sommarskor nu! Men det är väl bara att stå ut med regn ett tag till antar jag.

image554

Dagens låt: "Emergency" - Paramore

XOXO Lotta

Dagens outfit!

Dagens finaste idag är Taylor Momsen från Gossip Girl! Älskar verkligen dom här kläderna och så himla härligt när man kan börja gå med ballerinaskor. Längtar till Gossip Girl ikväll. =)


image553

XOXO Lotta

Tisdag

Såhär ser min dag ut

Tandläkaren
Skola
Hem och äta fort
Åka till dansen
Dansa 2 och en halv timma
Övningsköra hem från dansen
Dusha
Kolla på Brothers and sisters
Sova


Ush hur ska jag orka?


Godnatt

Så var det äntligen kväll, gud har det här varit den längsta dagen någonsin eller? Har känts som att den aldrig tagit slut. Nu ska jag bara tvätta av mig sminket och sedan är jag klar för att lägga mig. Ska ta en kopp te och smörgås till Shark som börjar 10.

Dagens låt: "I don't love you" - My Chemical Romance

Måste bara visa den här fina klänningen som Rachel Bilson har. Och den tjejen är ju bara föör söt!


image552

Godnatt pussar

Lotta


Sötaste klänningen

HEJ HEJ!

Tänkte lägga upp en bild på den här söta klänningen från H&M. Älskar blommigt på våren och sommaren tillsammans med mörkare assessoarer till så det inte blir alltför flickigt. Vad tycker ni, är det snyggt med blommiga kläder eller inte?

image549 image550

Miley Cyrus
image551 

XOXO Lotta <3

Gossip girl

Vem tycker ni är snyggast och har bäst stil av tjejerna i Gossip Girl? Jag bara älskar Taylor Momsen som spelar Jenny! Hon är ju bara för söt och har hur cool klädstil som helst. Se på bilderna nedan och döm själva.

image534

    

image540

   

image545

  

XOXO Lotta


Dagens

Hej!

Så var det ny vecka igen, och denbörjas med att vara sjuk. Jag bara orkade inte gå imorse och sen så har jag så himla ont i huvudet. Kommer aldrig att orka dansa ikväll.

Tänkte lägga in en bild på dagens outfit. Jag älskar verkligen Mischas outfit på den här bilden, den ser så härligt casual ut men ändå tillfixad. Hon kunde dock skippat sjalen, jag tycker inte den passar jättebra till resten av outfiten.

Vad tycker ni om Mishas oufit?

image533

XOXO Lotta

Söndag kväll

Hej hej! Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska göra mig iordning för kvällen. Har precis tagit en dush för jag orkade inte göra det imorse som vanligt, men seriöst, finns det något värre än att dusha på morgonen när man är trött?
Hur seg dag som helst, har bara suttit hemma och pluggat och tagit det lugnt, fast det kan ju va skönt det också ibland. Kommer verkligen inte orka med skola imon igen, skönt iaf att vi har projektvecka så det är ju inte så tungt och mycket att göra direkt.

Nu ska jag ta en smörgås och en kopp te och kolla på Cold Case. Sedan blir det nog att kolla på nåt avsnitt av Gilmore girls med mamma innan jag somnar.

Dagens låt: "Killing lights" - AFI

Puss och godnatt
Lotta

Gårdagens shopping!

Hej hej!

Kände att jag behövde en till paus nu så jag tog lite kort på grejerna jag köpte igår.


    

Blå klänning, Cubus
Svarta ballerina skor, Wedins
Svart linne, H&M
Örhängen och halsband, H&M
Sjal, H&M



XOXO Lotta

Dagens outfit

Hej hej! Har en liten paus från pluggandet nu så jag tänkte lägga in en bild på dagens outfit. Jag bara älskar den här bilden på Ashley Olsen. Kläderna är lagom våriga och man kan ju inte göra annat än längta efter lite sol nu! Självklart vill jag ju börja använda mina solisar snart igen också. =)

image527

Nu blir det back to study. Kollar nog in här igen om en liten stund. =)

Kramisar, Lotta

Söndag

God morgon!

Vaknade för cirka en timma sen så nu har jag bara suttit och ätit frukost och kollat lite på tv medans jag vaknade till. Känns inte som en sådär jättekul dag idag, blir bara massa plugg. Dans på kvällen ioch för sig och det är ju alltid kul, var jättelängesen jag var på denna dansen så jag hoppas bara att det inte är för mycket att ta igen..

Har inte så mycket mer att skriva just nu. Ska  ta en snabbdush nu och sedan göra mig iordning lite innan jag börjar plugga.

XOXO

Dagens outfit

Snyggast idag är helt klart Hilary Duff. Och hon är ju så mycket sötare nu när hon har blont hår igen! Härligt somrigt ser det ut och det är exakt så jag önskar att jag kunde gå, men snart så... =)

image523 image524

Vad tycker ni att Hilary passar bäst i, mörkt eller ljust hår?

image525 image526


Puss och kram

Lördag!

Hej hej!

Gud vad längesen det var jag bloggade nu, nu måste jag verkligen bättra mig! Skönt att det är helg nu igen iaf. Idag var jag på stan med syrran. Blev ganska mycket shoppat, ska lägga in bilder på det sen. Nu ska jag snart äta middag och sedan blir det bara att vara hemma och kolla på melodifestivalen. Passar ju Samuel ikväll så det ska bli roligt att bara vara med honom. =)

Dagens låt: "On the table" - A.C. Newman

XOXO Lotta

Dagens outfit!

Här kommer ett snabbt inlägg med dagens outfit. Ska åka till Sofia om ca fem minuter och som vanligt är jag sist av alla med att bli klar:P

Finaste idag tycker jag iaf att Sienna Miller är på denna bilden. Jag älskar när man har normala kläder fast ändå får det att se glammigt ut med olika smycken och grejs. Vad tycker ni om outfiten?


image522


Puss och kram, Lotta

Lördag

Hej hej! Kom hem från Norge igår. Var där hela veckan med Josefine och det var hur kul som helst=) Vi hade jättefint väder varje dag och kunde åka i bara munkjacka. Hur härligt som helst! Skönt ioförsig att vara hemma nu, blir ju väldigt mycket med att åka i en hel vecka. Men nu är vi helgrymma på snowboard;)

Kom precis hem nu. Har övningskört och köpt lördagsgodis, så nu sitter jag här och äter för fullt=)
Ska alldelesstrax börja göra mig iordning, ska åka till Sofia ikväll. Det blir mys med middag och sedan melodifestivalen=)


XOXO Lotta


Tisdag kväll!

Hej hej!

Sitter bara här och väntar medans Michaela är i dushen. Hon bestämde sig för att sova över här idag igen och det är ju bara kul. Har blivit lite dåligt med inlägg idag men har typ pluggat hela tiden, så jag har inte haft tid. Nu ska vi snart kolla på inspelat Gossip girl och äta semla=D Sedan blir det sova så vi orkar upp imorgon, börjar tidigt...

image521 Blake Lively från Gossip Girl är så himla fin på denna bilden!

XOXO Lotta


Måndag kväll

Hej hej! Sitter nu här med Michaela och slappar. Det har varit sån himla seg dag så nu har jag massa överskottsenergi. Ush för skola imon, orkar verkligen inte gå. Jag går nog på den sämsta skolan någonsin, förstår inte ens varför jag valde hit. Har iaf bara två lektioner imon, svenska och samhällskunskap, så det är väl det positiva. DAAANS imon=) ..Om mamma låter mig gå vill säga, brukar inte få träna när jag är förkyld eller har ont i halsen.

Nu blir det lite mer mys med Mickis innan vi ska sova. OC=D

image520

Åhhh, det sötaste paret någonsin. Älskar detta avsnittet! <3

XOXO Lotta

Vår<3

Hej hej! Har sett att det är väldigt inne med rutiga kläder i vår så här kommer lite av mina favoriter:) Enjoy..

    

Bilder från Forever21.com

XOXO

HISS eller DISS?

Heej! 
Här kommer en bild på dagens outfit. Tycker att Ashlee är jättsöt på denna bilden, fast hon kunde skippat skorna. Vad tycker ni om denna outfiten? Hiss eller
Diss?

image514

XOXO LOTTA

Hej!

Är hemma från skolan idag med. Ush vad tråkigt det är! har bara legat i soffan hela morgonen och varit helt död. Orkade knappt resa mig förrut för att hämta frukost, men nu börjar det bli bättre igen:) Kul att Michaela kommer hit sedan och ska sova över, får hoppas att jag inte smittar henne men det tror jag nog inte..

Kollade på Harry Potter 3 förrut med syrran, som också är hemma och är sjuk. Älskar verkligen den filmen asså! Vilken av alla Harry Potter filmerna tycker ni är bäst? Trean är helt klart min favorit, gillar den boken mest också.

Nu måste jag börja plugga.. Känner inte det minsta för det, men har man franskaprov på torsdag så har man. Lägger in bild på dagens outfit sen, dock inte min för det är inte det snyggaste idag=P

Pussar Lotta

Finaste?

Heej!

Så var det söndagkväll igen, den värsta tiden på veckan enligt mig eftersom man bara tänker på att det är skola imon igen.. Seeegt! Får se om jag orkar gå eftersom jag inte mår sådär jättebra.

Har kollat in några kändisars olika festklänningar. Tycker alla är jättesöta, men jag faller nog mest för Lauren Conrads lila. Sen är ju America Ferrera underbart vacker i sin klänning. Vilken tycker ni är finast?


image511image512image513

Psst... Lyssna på "Prelude 12/21" med AFI, superbra låt:)

//Lotta

Britney

I'm Mrs. 'Lifestyles of the rich and famous'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Oh my God that Britney's Shameless'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'Extra! Extra! This just in'
(You want a piece of me)
I'm Mrs. 'She's too big now she's too thin'
(You want a piece of me)

Dagens låt: "Piece of me" - Britney Spears



XOXO

Shopping!

Hej hej!

Skulle lagt upp bilder från det jag köpte igår egentligen men det var nåt konstigt med bloggen så det gick inte att lägga upp bilder. Här kommer iaf lite bilder från gårdagens shopping. Jag skulle köpt ett par svarta converse egentligen, men min storlek var slut överallt! Lite tråkigt men jag får köpa dom nån annan gång helt enkelt.


    

Linne, JC
Svarta pumps, Din Sko
Plånbok, H&M
Linne/klänning, H&M

Det vita linnet från H&M är från deras nya kollektion, "fashion against aids". Många har säkert redan hört talas om, men det är iaf ett samarbete dom har med massa kändisar som designar kläder och sedan går ungefär 25% av pengarna till aids-forskning eller något liknande. Känns som ett bra köp, är man gör en liten god gärning samtidigt(A) BTW, vet någon om "Chicks on speed" är ett band eller något? Det står ju det på tröjan och kom att tänka på att det kanske är dom som har designat den?


image509

Jag vet att det är en superdålig bild, men så blir det när jag måste ta korten själv =P Älskar iaf mina nya skor, hoppas ni ser lite grann hur dom ser ut.

Nu blir det plugg resten av dagen. Får se om jag ska dansa ikväll, är så himla förkyld...=(

Puss och Kram, Lotta

Lördag kväll

Heej!

Kom hem från stan för en stund sedan. Var ju och shoppade med syrran, åt på resturang och sedan bio. En supermysig och lyckad dag. Nu är jag trött som bara den för jag har ju inte vart hemma på hela dagen. Hungrig är jag också så jag får väl sno ihop något snabbt nu.

Tyckte att "Förtrollad" var riktigt bra faktiskt. Mina kompisar har sagt att den var lite töntig och det kan jag väl kanske hålla med om, men den var väldigt söt:) Och hur fin är inte tjejen som spelar huvudrollen? Kommer inte ihåg vad hon heter nu, men hon är ju bara för söt, håller ni inte med mig?

Nu blir det mat och sedan kanske jag jag kollar på film eller nåt med syrran. Blir en riktig heldag med syster idag men det är mysigt det med=) Ska ta kort sen och lägga in bilder på allt jag köpte idag, kommer få leva på några hundralappar resten av månaden men nu har jag ju köpt det mesta jag behöver iaf.

XOXO Lotta

Lördag

God Morgon!

Gick precis upp från sängen och vet ni vad? Jag vaknade av att solen lös in genom fönstret, finns det något härligare än det? När jag kollade ut genom fönstret såg jag att all snö har försvunnit också så nu, kanske, bara kanske, kan det bli vår snart. Får hoppas på det bästa iaf:)

Nu ska jag göra iordning frukost för jag är vrålhungrig, blir nog te och en macka. Sedan bär det av till stan med syrran. Finns det något bättre än en heldag på stan? På kvällen ska vi gå på bio också, det fick bli "Förtrollad". Jag vet att jag är lite seg som går och kollar på den nu när den är så gammal, men ni vet vad man säger, Bättre sent än aldrig =)

Någon som har sett den som tycker den är värd att se?

image504

Pussar Lotta

Dagens!

Hej hej!

Vet att det kommer lite sent men här är iaf en bild på dagens snyggaste outfit.

Jag tycker att Vanessa Hudgens är hur fin som helst på denna bilden! Och jag börjar verkligen längta efter våren och sommaren nu så jag tycker den här bilden passar bra. Fast jag skulle ju inte rekommendera någon i kalla Sverige att ta på sig den nu.. Kan ni fatta att det snöade här igår? Ush!

image503

Dagens finaste låt:  "Your song" - Alessandro Safina. Kommer aldrig sluta älska den filmen och låten, finaste ever!<3

Puss och Kram Lotta

Lets dance

Hej hej! Åt precis middag med familjen och nu laddar jag upp med godis och chips till Let's dance:) Älskar verkligen det programmet! Jag hejar lätt på Carin da Silva, jag har ju dansat på samma dansskola som hon och hennes brorsa och en gång hade jag faktiskt dom som vikarie. Lite coolt eller hur?;)'

Någon mer än jag som följer Let's Dance?

image502 

XOXO Lotta

Fredag:D

Heej!

Är hemma och är sjuk dag igen, hur tråkigt är inte det? Skulle egentligen träffat Josse ikväll men det går ju inte då, och jag som har längtat efter det hela veckan...Men men, nu ska jag se till att bli frisk till imon eftersom jag och syrran ska en heldag på stan tillsammans. Hon ska köpa vårkläder och ajg ska köpa vårskor:) Kommer dock göra slut på hela studiebidraget typ samma dag jag får det, men vad gör man inte för ett par nya skor??;)

Kollade på Save the last dance 2 förrut. Vi har haft den jättelänge men det har aldrig blivit av att jag har sett den helt enkelt. Jag rekommenderar den iaf för alla som gillar dansfilmer, den var riktigt bra. Och så var Ne-Yo med i den, lite kul faktiskt..
image500

Nu ska jag äta något och sedan blir det väl att kolla på tv igen:P Finns ju inte så mycket annat att göra när man är sjuk. Kan lägga in bilder sen på hur den nya hårfärgen blev sen, fast just nu är jag helt osminkad och känner mig inte jättefin så det kanske får bli imorgon istället.

XOXO Lotta