Söndag kväll

Hej hej!
Allt bra med er? Allt är fint med mig, har varit en så himla mysig helg. I fredags kväll träffade jag Hanna och så myste vi med film, godis och te. Vi lånade Sweeney Todd av en kompis fast jag gillade den inte alls, en riktig besvikelse faktiskt.. Igår träffade jag Josefine, det är alltid lika mysigt att vara med henne. Först var vi på middag hos några kompisar till hennes föräldrar och sedan blev det massa mys hemma. Idag har jag pluggat för idrotts-provet imorgon, sedan på kvällen var det dans. =)

Nu ska jag äta scones och dricka te samtidigt som jag kollar på One Tree Hill. Gud, jag längtar till varje söndag bara för att få kolla på ett nytt avsnitt av det. =)

Ha en bra kväll, pussar Lotta


Torsdag kväll

Hej hej!

Var ett ag sen jag skrev nu men jag har haft så mycket att göra i skolan så har verkligen inte hunnit. Idag har varit ganska fullspäckad dag. Först var jag i skolan och hade nationellt prov i engelska, tror det gick ganska bra. Sedan hade vi vanliga lektioner, efter det blev det en liten fika med Michaela medans vi pluggade. Kom hem efter det och åkte nästan direkt till dansen, när jag kom hem därifrån var det bara att börja plugga igen. Inte planerad dag alls eller hur? =P Vi har ett stort prov i samhällskunskap imorgon och jag kan nästan ingenting, riktigt svåra grejer att plugga på så vi får väl se hur det kommer att gå.. Nu kom mamma precis hem iaf så nu kan hon hjälpa till att förhöra mig.

Dagens låt: "With you" - Chris Brown. Jag är helt obsessed av den här låten, den är ju bara för fin. =) Gillar oftast inte den här sortens musik, men Chris Brown är ju fruktansvärt bra!

Ha en bra kväll. Fredag imorgon! =D

Kramar Lotta

Dagens outfit

Hej hej!
Ska alldeles strax iväg till dansen, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg först.
Dagens finaste outfit tycker jag att Lauren Conrad har, väldigt söt sommarklänning. Skulle absolut kunna tänka mig att se ut så en sommardag på stan. =)

image577

Kramar Lotta

Tisdag

Hej hej!

Kom precis hem från skolan för några minuter sen. Våran sista lektion var inställd idag så jag passade på att åka hem tidigt. =) Det är ju såå fint väder ute så man känner ju för att bara gå runt på stan och fika eller äta glass med kompisar men det hinns tyvärr inte med. Har massa massa plugg att göra idag och sedan är det två danser ikväll, först balett och sedan jazz. Ska bli roligt, bara synd att jag alltid ska vara så trött på dansen..

Nu ska jag fixa något gott mellanmål och sedan börja plugga. Får se om jag kanske kan ta mig tid till en slötimma framför teven också, men det är ett stort kanske.. =P Ha en bra dag allihopa!

Kramar Lotta

Måndag

Hej hej!
Allt bra med er idag? Med mig är det bara bra, fast lite trött som vanligt.. Har varit ganska seg dag idag i skolan, hade bara två lektioner och ett nationellt prov i engelska. Jag tror provet gick ganska bra, det var tal-delen och jag tycker det är ganska lätt så jag hoppas på det bästa nu. =)

Nu har jag precis ätit middag och börjat plugga lite grann, måste plugga väldigt mycket mer ikväll dock men det får bli när jag kommer hem från dansen. Idag är det jazz. =) Hade egentligen behövt ta igen en lektion men jag orkar nog inte det idag och behöver verkligen all tid jag har till att plugga. Blev väldigt mycket i skolan helt plötsligt...

Nu ska jag gå och byta om till dansen. Ha en bra dag.
Puss och kram, Lotta

Fredag

Hej hej!
Kom precis hem från stan och skolan för en stund sedan så nu har jag tagit ett litet mellanmål innan middagen. =) Så himla skönt med helg nu, har ju ioför sig varit hemma hela veckan så det känns ju lite konstigt att man redan är ledig igen, men inte ska jag klaga! Var en sväng på stan efter skolan för jag behövde köpa nya leggings. Letade efter något fint linne också för jag har fått ett present kort från H&M, så jag tänkte passa på att köpa upp det. Hittade tyvärr inget fint idag och jag orkade inte gå till någon annan H&M så det får väl bli någon anna dag helt enkelt.

Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på ikväll, funderar på att ringa någon kompis och bara ta det lugnt med att se film eller något. Jag är så sjukt trött idag för jag kunde typ inte sova inatt, så jag känner att jag behöver göra något lugnt. =P

Nu ska jag nog börja plugga lite, känns segt att göra det en fredag men jag har så mycket att ta igen efter att jag var sjuk, så jag har nog inte så mycket val tyvärr. Ha en bra kväll allihopa,

Lotta

Sötaste<3

Hej hej!

Jag bara älskar det här linnet som Jessica ALba har på sig. Så himla gulligt och somrigt, fast så man ändå kan ha det nu på våren också. Helt underbart, fast å andra sidan så kan väl inget se dåligt ut på henne?


image576

Dagens låt: "Thanks for coming" (akustisk) - Hopes die last

Nu ska jag fortsätta läsa min Gossip Girl bok. Dom är ju bara för bra, lite synd bara att det inte är samma som händer i serien, det blir ju helt fel om några som är tillsammans i boken inte alls är tillsammans i serien. Håller ni inte med?

Kramar Lotta


Torsdag

Heej!

Allt bra med er? Med mig börjar det bli bra, tredje dagen jag är hemma från skolan men nu så känner jag mig ganska bra. Vaknade för ca en timma sen så nu har jag bara suttit och ätit frukost och tagit det lugnt. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, blir nog mest att vara hemma och läsa lite och titta på tv. Sen ikväll så är det ju dans och jag vill ju egentligen inte missa en till gång, men jag får se om jag ska vara med eller kanske bara sitta och kolla på. Det ör ju jazz ikväll och det vill man ju bara inte missa. =)

Nu ska jag gå och ta en dush så man känner sig lite fräshare och piggare. Ha en bra dag!

Pussar Lotta

Sjuk idag:(

Hej hej! Har varit lite dåligt med uppdateringar på bloggen idag, men jag är sjuk så jag har knappt orkat göra någonting. Har varit ganska skönt att ligga hemma och kollat på massa Gilmore Girls avsnitt idag, fast tråkigt att man måste bli sjuk.. Har ju varit hur fint väder som helst här idag så det är tråkigt att bara ligga inne, men jag får helt enkelt hoppas att det fina vädret håller i sig tills jag blir frisk. =)

Dagens önskeoutfit har Ashley Simpson på sig. Jag bara älskar den här söta sommarklänningen, kan knappt vänta tills man kan börja gå klädd så här i Sverige med. Det kan ju inte dröja jättelång tid nu eller hur...?
=)

image575

Nu ska jag lägga mig och läsa den tredje Gossip Girl boken, när jag är färdig med den ska jag läsa Berny Pålssons andra bok Känns pulsen slå. Jag bara älskar hennes första bok, Vingklippt ängel, så jag hoppas att den här är lika bra. Någon som har läst den?

Kramar Lotta

Dagens outfit!

Dagens finaste outfit tycker jag att Sienna Miller har. Den ser härligt vårig ut och jeansen är ju bara för snygga, det är så himla fint när jeansen slutar vid vristerna ungefär!

Vad tycker ni om den här outfiten?

image574

Ush nu måste jag verkligen börja plugga, men det tar verkligen emot. Det går ju inte att förstå dom svåra sakerna och så måste jag göra det på engelska till på köpet. Blä!

Pussar Lotta

Miley Cyrus

Heej! Miley Cyrus syns ju överallt just nu pch jag tycker verkligen att den tjejen är jättesöt. Men hur är hennes klädstil? Jag tycker personligen att den är jättefin, ganska vanlig och söt fast ändå med nåt litet extra. Och hur underbart är inte hennes långa hår?

Vad tycker ni om Mileys stil och vilken outfit är snyggast?


1.                          2.                              3.                           4.
                          

Min favorit är nog 2.an eller 4.an! Dom ser så härligt casual ut, som något hon bara har slängt på sig och det är ju så det ska vara eller hur? =)

Kramar


Måndag

Hej hej!
 
Herregud vad längesen det var jag bloggade nu, typ över en vecka sedan.  Jaja, nu kommer det ett inlägg iaf. Helgen har varit ganska seg, i fredags kväll var jag bara hemma med min syrra och kollade på massa filmer och åt godis. =) Mysigt värre! I lördags var jag på stan med syrran för hon skulle köpa lite vårkläder och så skulle vi hitta en present till Samuel som fyller ett år på lördag. Det blev ett nytt linne inhandlat för min del, inte så mycket men ändå något. På kvällen träffade jag Emma, Hanna och några av Emmas kompisar och vi gick och fikade och efter det blev det bio. Vi såg på 27 Dresses. Den var så sjukt rolig och gullig, rekommenderar alla att se den filmen!
Igår var jag bara hemma på dagen och spelade mest spel med mamma och syrran, mysigt! Sedan på kvällen blev det dans med Madde. =)

Idag är jag ledig från skolan, så jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Måste verkligen plugga mycket idrott för jag har prov på onsdag. God, jag fattar ingenting av den boken, kommer inte alls gå bra.. =(

Ha det bra, puss och kram
Lotta