Hejsan!

Hejsan svejsan!

Har ni haft en bra dag? Det har ju varit sjukt varmt och är fortfarande. Jag har legat ute och solat i några timmar och sedan gick vi och badade. Det var 20 grader i vattnet så vi var i ganska länge faktiskt, det var superskönt. Nu håller jag på att göra mig iordning, ska hem och grilla hos en kompis, mysigt värre! Måste sticka nu, plattången har blivit  varm. Lägger upp bild på kvällens outfit när jag kommer hem.

Puss puss


Lördag

Hej hej!

Gud vad fint väder det är ute idag. Vaknade tidigt av att solen lyste in genom fönstret fast jag gick inte upp förrän typ halv elva. Nu har jag ätit frukost och bytt om till bikini. Nu är det bara solkrämen kvar och sedan är jag klar för en heldag i solen! Jag brände ju mig lite igår på ryggen och baksidan av benen men det är redan borta som tur är. =) Men jaghar ändå lärt mig en liten läxa så idag blir det på med solkräm. Tänkte läsa om lite gamla "Tvilling"-böcker när jag ligger där ute. Hahah jag har typ läst dom sen jag gick i 4:an men jag tycker dom är så himla roliga, dessutom kan det vara skönt att bara läsa något lätt ibland. Kommer ni ihåg tvillingböckerna och läser ni dom också fortfarande?

Ha en toppenfin  dag nu! Kanske kollar in lite senare på dagen om jag orkar släpa mig in i huset. =P

Puss och Kram,
Lotta

Outfits!

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra dag fredag! Jag har legat ute i solen nästan hela dagen och varit och badat i sjön. Det var ganska kallt precis när man gick i men när man vant sig så blev det nästan skönt. Det var ändå 19 grader i vattnet redan! Tyvärr så har jag bränt mig lite, solade typ bara ryggen idag så benen och allt är ganska röda =( jag tänkte ju inte på att använda solkräm för jag brukar aldrig bränna mig och inte när jag redan solat lite som jag gjort i år. Men nu har jag lärt mig en läxa, bättre att det tar lite tid att bli brun än att se ut som en kräfta. Eller håller ni inte med mig?

Lovade ju att jag skulle lägga upp dagens outfit igår, men jag orkade inte blogga mer igår kväll så den kommer nu istället. Fotade även dagens/kvällen outfit, har ju mest gått runt i bikini idag, men detta är vad jag har på mig ikväll.
(Förlåt att bilderna blir så konstiga, antingen megastora eller pyttesmå men jag vet inte hur man förminskar dom så ni får försöka stå ut med det =) )

Gårdagens outfit!

image652

 

Vitt ribbat linne, H&M
Blommig kjol, från NK barnavdelningen (tror att det är Mexx men jag är inte säker)
Skärp i midjan, mammas gamla
+ Flip-flops som inte är med på bilden


Dagens outfit!
image655

 

Vitt ribbat linne, H&M
Jeansshorts, Vero Moda

Nu ska vi strax äta middag och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen. Eventuellt träffa någon kompis men nästan alla har så mycket för sig nu med alla studenter och grejs. Jaja, jag kollar in lite till sedan. =)

Kramar Lotta

Fredag

Hejsan!

Hur är allt med er denna soliga sommardag? Allt är toppen med mig, är ledig från skolan idag för treorna tar studenten idag och då behövde inte vi komma dit. =) Vaknade dock väldigt tidigt för jag skulle fixa till min syrras hår innan hon gick till skolan så jag gick väl upp vid 8 typ. Fast det gjorde inte så mycket för sen la jag mig i sängen igen och bara låg och lyssna på musik en stund innan jag gick upp, och jag tycker det är jättehärligt att göra så.

Så nu på förmiddagen har jag bara hunnit med att dusha, äta frukost till ett Bevvan-avsnitt och varit ute och solat. Det är så galet varmt nu så jag orkar knappt vara ute (och jag är inte den som tackar nej till en hel dag ute i solen direkt). Men jag ska ta mig ett stort glas med iste och gå ut och lägga mig en stund till. Sen när syrran kommer hem från skolan ska vi gå till sjön och bada. =)

Hoppas ni alla får en lika fin och solig dag som jag!
Pussar
Lotta <3

Hit eller miss?

Det här måste vara dom två bästa och sämsta outffiter jag sett idag. Lauren Conrad är ju jättesöt i sin klänning, men vad har Kim Kardashian på sig egentligen? Det är ju inget fel på klänningen i sig, men brösten ser ju ut som att dom ska hoppa ur när som helst och hon som annars brukar vara så fin ser faktiskt ganska tjock ut. Inte för att det är något fel med det, men den formen passade verkligen inte hennes kropp. Nej det var ingen hit, eller vad säger ni?

Hit!
image650

Miss!
image651


XOXO Lotta

Sötaste klänningen!

Hej hej!
Hoppas allt är fint med er. =) Jag kom hem för en liten stund sen, har varit och fixat nytt pass och efter det gick jag, mamma och syrran på restaurang. Jättemysigt faktiskt, blir ju inte att man gör det så ofta. Hittade precis världens sötaste klänning från
www.stylebystars.com. Dom hade en massa söta klänningar så vill ni bli inspirerade borde ni gå i där (och om ni är lika galna i klänningar som jag är =P).

Är den inte helt underbar? Den ska bli min!


image647 image648
                                          image649

Lägger kanske in bild på dagens outfit senare om jag orkar fota. Ha en bra sommarkväll!

Peace out!

Godmorgon

Hejsan! =)

Allt bra med er denna torsdagmorgon? Ush, med mig är det hemskt, dagen började typ sämst. Såhär ser min dag ut hittills. Började med att jag gick upp klockan halv 7 och åkte sedan med bussen klockan 7 till skolan, drog bara på mig lite myskläder för jag skulle bara ha franska idag. Men sedan när jag satt där utanför tyckte jag det var så konstigt att inga var där, men jag täbkte inte så mycket på det för många skulle ha nationella prov i matte B idag, men jag kommer ju inte läsa den kursen förrän nästa år. Så gick jag och knackade på min lärares rum och frågade om vi inte skulle börja snart och då sa hon att lektionen var inställd för hon trodde att alla skulle ha prov, men nopes, jag var typ den enda som inte hade det. Så då sprang jag ner till Berzeliigatan för att åka hem, och tror ni inte att bussen bara kör förbi mig? Jag stod där snällt och väntade på den men den bara körde förbi! Ush jag blir så jäkla sur på busschaufförerna när dom gör så. Så istället fick jag springa över till Heden och ta bussen därifrån och så kom jag hem nu för typ 10 minuter sen, men det var ju ändå en halvtimme senare än jag kunde vart hemma!

Så, så såg min morgon ut. Jobbigt eller hur? Plus att vi ju inte ska ha några andra lektioner idag, så jag kunde legat och sovit nu... =( Jaja, nu ska jag iaf göra en stor frukost för jag är vrålhungrig, orkade inte äta något innan jag åkte hemifrån så. Till det så blir det såklart att kolla på Beverly Hills (man kan ju inte låta bli att bli helt förälskad i den serien, eller hur?). Hade gärna varit ute och solat idag, men det verkar vara för molnigt för det. Hoppas det lättar upp lite grann senare.

Ha en toppendag! =)

Pussar Lotta

Onsdag

Hejsan!

Allt bra med er denna soliga dag? Med mig är det toppen! Var jättetrött när jag vaknade tidigt imorse (var tvungen att gå upp strax före sju), men sedan blev det är jättebra dag. Hade först franska, svenska och engelska. Sedan slutade jag efter lunchen klockan ett så jag var hemma till två igen. Fick lite glada nyheter i skolan också, fick tillbaka det nationella provet i engelska och det fick jag MVG på! =) Jag är hur glad som helst för det, så jag hoppas bara att det blir samma på det slutgiltiga betyget sen men det känns det ju som. Sen fick jag veta på franskan att jag ska få en till chans till ett VG. Min lärare sa att jag låg precis på gränsen mellan två betyg, så nästa tisdag ska jag göra ett extra-prov som avgör betyget. Känns så himla skönt att jag får den här chansen för jag vill verkligen ha VG, känns också som att jag kan få det om jag bara pluggar lite extra nu!

När jag kom hem från skolan lade jag mig bara ute i den gassande solen, alltså finns det något härligare? Så jag låg därute i några timmar, och vet ni vad. I söndags var jag och mamma hemma hos pappa och hämtade lite grejer från vinden och sånt som vi inte hunnit flytta än och jag hittade en låda med mina gamla dagböcker. Så jag låg ute förrut och läste igenom en av dom, och det roliga är att jag verkligen kommer ihåg vissa händelser som att det hände igår när jag läser det. Känns lite kul ändå, fast jag måste ju erkänna att min handstil har blivit lite bättre sen dess iaf, haha. Men det är kul att ta en tripp down memory lane, eller vad säger ni? =)

Nu håller jag på att laga för mamma kommer inte hem förrän sent idag. Blev lasagne så nu sitter jag här och väntar medans den står i ugnen. Hungrig som bara den, var flera timmar sedan jag åt nu! Kommer nog inte orka göra så mycket mer idag, ska sätta mig och slappa lite framför teven sen ikväll, fast man känner ju ändå för att vara ute i det fina vädret. Ska nog se om Josefine vill ta en liten promenix lite senare,  kanske sätta oss vid Kåsjön med te och fika som igår kväll. Finns inget  mysigare än det! =)

Sågär såg jag ut idag. Dåliga bilder men jag försökte mig på att göra en fläta i luggen! =)
 

Dagens låt: "Never take friendship personal" - Anberlin

P.S. Om 33 dagar åker jag och Josse till USA =D

Ha en bra dag, pussar Lotta

Godnatt

Hejsan!

Jag har verkligen inte haft tid att blogga idag alls, förlåt för det. Har haft så himla mycket att göra idag. Först skola och det var i och för sig ganska slappt men jag har haft två prov till imorgon som jag var tvungen att plugga till.  Vi har inga vanliga lektioner imorgon utan bara en ta igen-dag där man kan göra prov som man missat. Så tyvärr har jag två prov imorgon och det kommer bli jättesegt. Jaja, blev inget långt inlägg nu men lite grann iaf. Ska försöka hinna titta in lite mer imorgon än jag gjort idag, men även om jag gillar att blogga är ju skolan lite mer viktig eller hur? =) Hoppas ni alla haft en bra dag och sov gott nu!

Godnatt-kramar, Lotta


Godmorgon

Hejsan!

Åh det var så härligt att vakna imorse. Vaknade lite halvt några gånger av att solen lyste in och så låg jag kvar länge och bara lyssnade på musik. Så nu är jag härligt utvilad! Har hittills bara dushat och ätit frukost, så nu måste jag väl tyvärr plugga en hel del. Har ju tusen grejer att göra tills nästa vecka i skolan, men är inte alls pigg på det. Det är ju jättefint väder ute idag. =) Redan 17 grader i skuggan och klockan är bara halv tolv! Så det blir nog ut och sola nästan hela dagen, kan ju alltid ligga därute och plugga.

Sry att det inte kom upp någon Dagens outfit igår. Sa ju att jag skulle lägga upp bild på kvällen, men jag orkade faktiskt inte fota så det får komma någon annan dag istället. =)

Dagens låt: "Smile" - The Rave-ups
Har blivit helt besatt av den här låten, vet inte riktigt vilka det är som sjunger den (har aldrig hört talas om dom tidigare) men det verkar vara ett väldigt gammalt band iaf. Hörde den här låten igår när jag kollade på massa gamla Bevvan avsnitt och blev helt förälskad så jag var bara tvungen att kolla upp vad det var för någon. Den är bara för fin. <3

Hoppas ni får en fin och solig dag allihopa. Kollar inte lite senare igen!

Pussar Lotta

Godmorgon

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er idag, fast ni kanske inte ens är vakna än? Hann tyvärr inte blogga alls igår på dagen och på kvällen glömde jag totalt bort det så jag får berätta lite mer nu istället. Igår hade vi värsta softa dagen i skolan, min franska på morgonen var inställd och vi har ju ingen mer matte detta året eftersom vi redan gjort nationella proven. Dessutom skulle vi inte ha vanlig gympa-lektion, utan vi skulle åka till en idrottsplats och ha friidrott. ush gillar inte alls det, men det bra var att vi började inte förrän klockan 2 och fick gå hem när vi var klara och det var det enda vi behövde göra. Så det var en riktigt härlig skoldag. =)

Nu skulle jag egentligen redan åkt till skolan men duktig som jag är så missade jag självklart bussen, så jag får ta den senare och komma ganska precis på minuten, hoppas att jag inte kommer för sent iaf. Har bara 2 lektioner idag så jag slutar halv ett. Efter det ska jag nog stanna kvar i stan och köpa en mors-dag present till mamma. Har ingen aning om vad det ska bli för nåt, men te brukar alltid gå hem!

Btw, såg ni kvalet till finalen av melodifestivalen igår? Ush vad dåliga alla var, Charlotte Perelli var ju inte heller jättebra enligt mig, men vi tog ju oss vidare iaf. Vad tycker ni om Charlotte Perellis framträdande och låt?

Nu måste jag rusa till bussen. Haha, får inte missa den här också. =P Lägger upp bild på dagens outfit senare.

Pussar Lotta

Dagens outfit!

Hej hej!

Kände att jag behövde en liten paus i pluggandet, har suttit ungefär en timme nu. Ush, det är så sjukt mycket att lära sig. Vi har ett idrottsprov som är på sju kapitel i boken och allt är på engelska. Det säger ju sig självt när man går på en engelsk skola  såklart, men det är riktigt svårt att fatta om man är svensk. Jaja, nu har jag iaf bara tre kapitel kvar och sedan ska jag börja gå igenom allt igen lite snabbt. Hmm, undra om  jag orkar träna lite ikväll kanske? Känner för att gå ut och springa i en halvtimme eller nåt bara. =)

Såhär såg jag ut idag!


image643

image644


Vit kofta, Zara
Vitt långt linne, H&M
Svarta tights, H&M barnavdelning
Tygskor/ballerina ej med på bild, Wedins

Nu måste jag forstätta plugga, peace out!

Onsdag

Hejsan!

Ush jag är så sjukt trött idag så det går inte ens att beskriva. Började skolan klockan 9 idag men som tur vara hade vi bara tre lektioner så jag slutade klockan ett! Men nu måste jag plugga hela dagen och det är jag inte alls på humör för. Jag trodde att denna veckan var jättelugn men så kommer allt flygande på en, blir det inte alltid så? Jag har iaf två stora saker som jag måste plugga till men resten får nog läggas på is ett litet tag..

Btw, hade tänkt att skriva inlägg om det igår kväll men glömde helt av det. Ni missade väl inte att Gossip Girl började igen igår? Åhh jag bara älskar den serien, i början måste jag medge att jag tyckte den var aningen töntig och lite överdriven, men nu känns det som att den börjar bli lite mer allvarlig. Och det var ju så spännande avsnitt igår, men jag ska inte avslöja nåt för er som inte har sett det än. Måste bara säga att jag tycker så synd om Blair, låter kanske dumt men jag brukar alltid relatera mitt eget liv till tv-karaktärers liv, och ni kan väl ändå inte säga att jag är den enda som gör det eller hur??

Är ni också obsessed av Gossip Girl?
image642

Dagens låt: "Where is the line?" - Billy Talent

Nu ska jag sätta mig med en kopp te, lite frukt och idrottsboken. Ha en bra dag, bara två skoldagar kvar denna veckan så håll ut. =)

Puss och kram Lotta


Tisdag

Hejsan!

Hoppas allt är fint med er idag? Jag mår bra fast är sjukt trött och det är så kallt ute, så det känns som en dålig dag för mig. Är inte riktigt på humör på någonting alls just nu, förrutom att krypa ner under täcket med en stor kopp te. Men tyvärr hinns inte det med för nu blir det massa plugg. Har tagit det ganska lugnt nu i någon timma sen jag kom hem från en seg dag i skolan, men nu får jag sätta igång. Har ett stort idrottsprov och en samhällskunskap inlämning till nästa vecka, så det måste börjas med redan nu. Som tur är har vi typ inget i skolan denna veckan så det är skithärligt.


Ush det känns som att jag har skolavslutning sist av alla mina kompisar, slutar inte förrän den 13 juni. Fast det är bara 14 skoldagar kvar, är ledig 2 dagar nästa vecka! =) När slutar ni skolan?


Nu ska jag göra en kopp te och sen måste jag sätta mig och plugga. Inte på humör för det, men vad gör man? Skulle behöva träna sen också, men det får jag se om jag orkar med.. Ha en bra dag!

Pussar Lotta <3


Stilkoll

Hej hej!

Jag har inte lagt så mycket märke till Lauren Conrad förrän nu på senare tid, men nu börjar jag verkligen gilla henne. Tycker i och för sig att dokusåpor som The Hills är ganska töntiga, men man blir ju verkligen helt hooked av dom. Gillar i vilket fall hennes klädstil väldigt mycket. Hon klär sig väldigt blandat, med mycket söta klänningar men ibland bara med snygga detaljer som väskor och smycken. Helt i min smak!

Vad tycker ni om Lauren Conrads stil? Är hon en ny stilikon?


image635 image636

image637 image639

image640

image641

Pussar Lotta <3

Måndag

Hejsan!

Så var det en ny vecka igen och helgen är över. Hur fort går tiden egentligen? Nu är det bara 4 veckor kvar till sommarlovet, lite mindre till och med. =) Ska bli så jäkla härligt. Idag var jag ledig från skolan så jag har tagit det ganska lugnt. Åkte in till stan och träffade Josse och gick till hennes skola. Verkade tyvärr inte som att jag kunde byta utan att gå om ett år, så jag får väl kolla upp någon annan skola. Vill verkligen inte gå kvar på den skolan jag går på nu! Har ju kollat lite på frisörskolan men då måste jag gå om första året och jag vet inte riktigt om jag pallar det. Annars blir det ju kanske England nästa år och då kommer jag antagligen tillbaka till samma skola som jag går i nu. Vi får helt enkelt se vad det blir, har ju hela sommaren att bestämma mig på.

Nu ska jag ta och göra frukost/lunch. Hahah jag vet att klockan är jättemycket men jag glömde helt av att äta innan jag åkte till stan, så det får bli nu istället. Ska kanske ta och se på något avsnitt av Gilmore Girls samtidigt. =) Imorgon börjar Gossip Girl igen, det har väl ingen missat?!
Senare ikväll blir det nog att träna lite, måste komma igång nu igen även fall dansen är slut. Annars kanske jag följer med mamma och väntar med henne medans syrran är på cheerleadingträning.

Ha en bra dag!

Kramar Lotta =)

Forever21.com

Hej hej!

Hoppas att alla har haft en skön söndag och en fin helg. Jag har haft världens slapp-dag! Dagen började med att jag såg att de sände alla tidigare visade avsnitt av Gossip Girl, så det satt jag och kollade på typ halva dagen. Älskar Gossip Girl! Sedan åkte jag och mamma för att kolla på min syrras cheerleading-uppvisning och där träffade jag också Sofia och vi satt och pratade om sånt bara vi kan prata om. =)  Sedan Mcdonalds och nu var jag precis ute och tog en promenad med bästis. Så det har varit en supermysig dag!

Har letat upp lite favoriter från forever21. Klicka in här om ni vill kolla in era egna favoriter:
www.forever21.com

               

Min absoluta favorit! Söt eller hur?

image634

Haha blev ganska många bilder! Men ni måste hålla med om att dom har väldigt söta kläder och mycket överkomliga priser. Brukar dock inte köpa så mycket från internet men får ett väldigt ha-begär när jag ser den här cerisa klänningen! Hoppas ni hittade nåt ni gillade iaf. =)

Ha en bra kväll, pussar Lotta


Lördag

Hej hej!

Allt bra med er denna lördagkväll? Med mig är det bara bra, dock en aning trött. Har inte varit hemma på hela dagen för vi var på en konfirmation. Ganska roligt faktiskt för att vara konfirmation tycker jag, blev inte så långt utdraget som det kan vara annars utan det gick ganska fort. Efter det så åkte vi hem till tjejen som konfirmerades och åt och hon öppnade presenter. Och jag hann träffa Sofia ett tag också! Jättekul för jag har inte träffat henne på flera månader tror jag, men nu när hon är hemma från skolan så blir det nog mer. =)

Så nu har jag varit hemma i typ en timma och vi har tagit oss lite kvällsmat så nu blir det nog bara lite slapp framför tv:n. Helt obsessed av Gilmore Girls så det får nog bli några avsnitt av det. =)

Dagens konfirmations-outfit!


image615

 

Klänning, Cubus
Pumps, Din Sko
Kavaj, Sydde den själv


Ha en bra kväll, Pussar Lotta =)

Hunden<3

Hej hej!

Blev inget med mina planer för kvällen, så det får bli en liten myskväll med chips och någon bra tv-serie. Var ett tag sen jag kollade på One Tree Hill nu faktiskt.. Vad har ni för er ikväll?
Tänkte lägga upp lite bilder på hunden vi kollade på förrut idag. Den var bara 4 veckor och helt underbart söt. =) Vi bara måste köpa den! Har börjat fundera lite på namn också.. Eftersom den är svart tänkte vi kanske Lakrits, Sotis, Nala eller Blacken. Vilket gillar ni bäst eller har ni egna hundnamn på lager får ni gärna tipsa! Har lite idétorka..

Är den inte bara fööör söt?


image613
image614

Kramar Lotta

Dagens outfit!

Hejsan!

Så nu är ännu en vecka slut och man är en vecka närmare sommarlovet. Can't wait! Bara 4 veckor kvar nu. =) Har varit skitseg dag idag. Först skulle vi på en föreläsning på svenska mässan så vi missade 2 lektioner och eftersom jag inte har nåågon mer matte detta året slutade jag klockan 12. Superhärligt! Så jag, Michis och Madde gick och köpte glass och satte oss ute i det fina vädret. Skulle det inte regna både idag och igår egentligen? Hmm...

Nu ska vi strax iväg och kolla på hunden som snart blir våran! Det är en svart amerikansk cocker spaniel och vi kommer få hem den om 3-4 veckor! Ska bli så himla roligt, första gången jag träffar den idag. Kommer ta tusen bilder på den, det är ju nu den är som absolut sötast! =)

Dagens outfit


image611

image612

Vitt linne, H&M
Kjol med hög midja, Gina Tricot
Svarta pumps som inte syns på bilden, Din sko
Örhängen, H&M


Kramar Lotta

Grönt är skönt!

Heej!

Har precis kollat på lite bilder på Gossip Girl skådisarna och man kan ju inte annat än att beundra deras klädstil. Hittade lite snygga klänningar som Leighton Meester,  Blake Lively och Taylor Momsen har, och vad är finare på sommaren när man är solbränd än grönt?

image604 image605 
image606 image609

Vilken är eran favorit?

Kramar Lotta

Godmorgon

Godmorgon!

Allt bra med er denna torsdagmorgon? Med mig är det lite sådär. Sjukt trött eftersom jag fick sitta uppe halva natten och plugga till franskaprovet jag hade idag och så går min förkylning aldrig över. Så det är lite segt, men superhärligt att vi bara hade en lektion idag! Gick bara till skolan och skrev provet och så kom jag hem för typ tio minuter sen.

Nu ska jag ha en riktig slapp-dag. Först ska jag göra iordning en riktigt god frukost och sedan ska jag bara sätta mig framför tv:n och kolla på en massa avsnitt av Gilmore girls. =) Lite senare i eftermiddag ska jag åka in en sväng till stan med syrran, men det blir ju inte förrän hon har slutat skolan så jag har nu hela förmiddagen för mig själv. Superhärligt!

Är ni också lika stora Gilmore girls-freaks som jag är?
image603

Ha en bra dag!

Pussar Lotta

Onsdag

Hejsan!

Allt bra med er denna dag? Det står ganska bra till med mig förrutom att jag är supertrött! Blir ju aldrig att man går o lägger sig i tid på kvällarna och så fick jag gå upp jättetidigt idag, inte alls roligt. Har iaf varit en väldigt slapp dag hittills. Började skolan klockan nio imorse men hann bara vara med på första lektionen en halvtimma innan jag skulle åka till tandläkaren. Så var jag sedan hos tandläkaren i typ 45  minuter och sen så hade jag ju tänkt att åka tillbaks till skolan, men det skulle bara bli till att ha lektion i typ 50 minuter så jag hoppade över det och åkte hem.
Nu har jag precis ätit lunch och sitter här och smaskar på en glass. =) Ska snart åka in till stan igen en sväng och träffa en kompis. Resten av dagen och kvällen blir det bara plugg, har ett stort franskaprov imorgon och kan typ ingenting.. =(

Dagens låt: "Break the ice" - Britney Spears

Ha en bra dag alla bloggare därute! =)

Pussar Lotta

Dagens outfit!

Hej hej!
Fick precis ett önskemål/ klagomål? på att jag borde visa mer av mina egna kläder istället för att bara lägga upp bilder på kändisarnas outfits. Nu är det ju såhär att jag inspireras väldigt mycket av vad kändisarna har på sig och tycker faktiskt att det är roligare att kolla på det än att ta kort på mig själv, men jag ska försöka att göra en lite mer mix av det. =) Varnar dock för riktigt dåliga bilder för någon bra fotograf är jag verkligen inte.. =P

Dagens outfit + gårdagens shopping!


image598

   

Vitt linne/ tunika - H&M
Flip-flops - H&M
Örhängen - H&M

Någon som har förstått att H&M är min älsklingsaffär? =) Ha en bra kväll.

Puss och kram, Lotta

Shopping!

Hej hej!

Hoppas allt är fint med er idag? Med mig är det bara bra, fast är ganska trött nu. Hade ganska jobbig dag idag i skolan, med nationellt prov i matte på morgonen och scienceprov sista lektionen. Tror det gick ganska bra iaf. =)

Klänningar måste ju vara det absoluta favoritplagget på sommaren och kan användas precis när som helst. Superpraktiskt och fint! Så jag har kollat ut mina favoriter från Asos. Så välj och vraka här eller kollaa ut dina egna favoriter på deras hemsida,
www.asos.com.

     
   

Kramisar, Lotta

Dagens outfit!

Hej hej!

Allt bra med er denna måndagkväll? Har precis pluggat klart nu så jag är svintrött nu, ska försöka att lägga mig tidigt idag. Imorgon har vi ju nationella i matten så jag börjar tidigare än vanligt, segt som bara den men det är väl bara till att göra det bästa av det. Var och shoppade lite med mamma medans jag väntade på syrran, blev lite smått och gott. =) Ska visa imorgon men tills dess får det bli en bild på min önskeoutfit denna dag.

En alltid lika stylish Nicole Richie hade man inte tackat nej till att se ut som! =)

image588

Vad tycker ni om denna outfit?

Nu ska jag ta en kopp te, plugga lite till och sedan blir det sängen. Sov gott!

Kramar Lotta


Måndag

Hej hej!

Allt bra med er idag? Bara fint med mig, dock väldigt väldigt trött. Satt uppe och pratade igår kväll med mamma och hennes kusin som bor hos oss denna veckan och vi gick inte och lade oss förrän halv 4, så jag är ganska slut nu.. Har varit en ganska bra dag annars. Upptäckte att vi bara hade två lektioner när jag kom till skolan idag. Musik och engelska och sedan var våran idrott inställd så vi slutade klockan ett. Superhärligt! Så jag och Michaela drog ner till stan en liten stund och köpte glass och kollade på skor. Alltid mysigt med sådana dagar.

Nu ska jag plugga lite för vårat prov i naturkunskap imorgon och sedan ska jag följa med mamma och köra syrran till cheerleadingen. Så kanske man kan passa på att övningsköra lite samtidigt, var nog flera veckor sedan sist nu faktiskt! Ha en bra måndagskväll. =)

Pussar Lotta

Dagens outfit!

Hej hej!
Allt bra med er? Allt är bra med mig, kom precis hem från dansen så jag är väldigt trött bara. Gjorde en jättekul jive på dansen med massa sparkar och sånt. Sjukt jobbigt men väldigt, väldigt kul. Tänkte slänga upp en bild på dagens önskeoutfit och den har Rachel Bilson. Gammal bild på henne när hon var tillsammans med Adam Brody, men jag tycker fortfarande att dom här kläderna är ursnygga. Hon lyckas alltid se så stylish men ändå vanlig ut. Älskar, älskar, älskar!

Vad tycker ni om Rachels outfit?

image587

Nu blir det äntligen middag, grillad lax. =) Kanske kommer något mer inlägg ikväll om jag orkar. Ha en bra söndagkväll annars.

Pussar Lotta

Söndag

Godmorgon!

Helt underbar dag idag. Vaknade tidigt av att solen lyste in genom fönstret och så bara jag låg där och mornade mig ett tag och lyssnade på Lugna Favoriter. Precis så en härlig söndagmorgon ska vara. Så nu har jag suttit och ätit en stor frukost och pluggat. Har en del kvar eftersom vi har prov på tisdag i naturkunskap men annars har jag redan hunnit med en hel del. Och skönt är det för nu kan jag bara sitta ute och sola hela dagen. Är fantastiskt väder ute, redan över tjugo grader i skuggan! Kan det blir mycket härligare?

Idag blir det att ligga ute i solen hela dagen och läsa ut min Gossip Girl bok. Är på 4:an nu och har nästan ingenting kvar så det är skönt. Sedan lite senare ikväll blir det dans på Lazar. =) Alltid lika kul fast lite jobbigt att vara inne i en danssal när det är såhär varmt ute.

Nu blir det plugg i ca en halvtimma till och sedan blir det ut i solen med ett stort glas iste =) Ha en bra dag!

Puss och kram, Lotta

Dagens!



Dagens bästa: Sol, sol, sol!!!
Dagens värsta: Svinvarmt på bussen så man står inte ut
Dagens vill ha: Min bikini jag beställde från H&M, vill att den ska komma nu!
Dagens outfit: Växlande, Bikini förrut men nu har jag vita shorts och mitt blåa linne med vita prickar från H&M.
Dagens låt: "Swing, Swing" - The all american rejects
Dagens snyggaste outfit: Nicole Richie, härligt avslappnat och lagom somrigt!

image586

Pussar Lotta

Lördag

Hejsan!

Allt bra med er idag? Toppen med mig och det är ju underbart väder. Typ 30 grader ute! Kom precis hem från stan, var där en snabbis med syrran så hon kunde köpa en kofta. Älskar verkligen att gå på stan när det är fint väder, dock lite väl varmt att åka in på bussen..

Har precis beställt en bikini från H&M, tyvärr hade dom den inte i affären men det går väl bra såhär också. Får se hur den passar när den kommer hem i brevlådan. =)

Är den inte bara för söt? Man ser inte jättebra på bilden men den är rosa med vita prickar och blåa band som man knyter. Gorgeous!!

image585

Nu ska jag ut och steka i solen, måste jobba på brännan nu i början av sommaren. =) Ha en bra dag!

Pussar Lotta

Modekoll

Hej hej!


Rachel Bilson är nog min största modeikon av alla kändisar och jag gissar på att ganska många därute håller med mig, eller hur? Därför har jag skrapat ihop några av mina älsklingsoutfits som hon har. Enjoy!


image580

image581

image582 image583

image584


Vad tycker ni om Rachels stil? Hiss eller Diss?

Kramar Lotta


Torsdag

Hejsan!
Torsdag idag och sjuk. =( Finns det något tråkigare än att vara hemma och vara sjuk när det är såhär fint väder ute? Skulle inte tro det, är ca 30 grader ute i solen och jag måste sitta inomus.. Kanske sätter mig lite i hammocken iaf en stund och läser lite grann och kanske tar en glass. =)

Kände att det var alldeles på tok för längesedan jag updaterade bloggen nu så det var verkligen dags. Måste bättra mig men det är segt att sätta sig vid datorn nu när det alltid är fint väder. Ska iaf försöka så att det blir ett inlägg om dagen minst! Senare idag kommer mammas kusin från England och ska bo hos oss ett tag. Det ska bli kul och så får jag planera mer om jag ska bo hos henne nästa år. Har ju funderat på att ta ett år i England och plugga där, men inget är ju bestämt än. Men det skulle vara riktigt kul! Har kollat upp lite olika linjer man kan läsa där och jag blev väldigt sugen på fashion design. =) Så nu får vi se vad som händer, ska inte ropa högt av glädje än men man kan ju alltid kolla upp det iaf.


Nu ska jag fortsätta kolla lite bloggar och så kanske det blir något mer inlägg lite senare, har ju inte så mycket annat att göra just nu ändå. Skulle ju kunna börja plugga för Science-provet vi har imorgon men känner inte riktigt för det än..


Dagens låt: "Curly Sue" - Takida


Pussar Lotta