Fredag

Hej hej!

Vaknade idag av att min syrra kom in till mig med frukost på sängen och sjöng för mig. Jag älskar verkligen att fylla år! Kul att ha en dag som man kan ägna helt åt sig själv. =) Hittills har jag inte fått så jättemånga presenter eftersom mamma jobbade imorse, men jag har fått en skjorta, cd-skiva, rouge och 2 clinique-paket med lite olika saker i. Så hittills har det ju varit toppen grejer! Blir nog bara lite pengar till USA sen också hoppas jag. =)

Nu måste jag fixa lite här hemma. Vi ska ha ett litet släktkalas här hemma, fast det blir nog lite mer som en familjemiddag. Och så ska Amanda komma! Kul eftersom jag inte hinner träffa henne så ofta längre. =)

Ha en bra dag. Pussar och Kramar från födelsedagsbarnet!

Måndag

Hej hej!
Allt bra med er? Med mig är det bara bra. Vi kom nyss hem från att ha varit och shoppat hela dagen. =) Det blev lite nytt inhandlat men inte överdrivet. Jag tänkte att det nog är roligare att köpa lite mer imorgon i London. Idag köpte jag iaf en grå kort kofta från Zara, två skivor med Paramore och schampoo och balsam från Toni&Guy.

Nu  ska vi nog bara ha en lugn kväll och laga mat. Måste fortsätta läsa min Gossip Girl bok också. Man blir ju helt förälskad!

Imorgon blir det London. =D

Pussar Lotta

England<3

Hej hej!
Hoppas allt är bra med er där hemma? Jag befinner mig just nu i England, kom hit för några timmar sedan. Skönt att det gick så fort att flyga hit och sedan så hämtade mammas kusin oss på flygplatsen. Vi har ju inte hunnit göra så mycket idag eftersom vi kom fram vid fem ungefär, så vi har bara tagit det lugnt nu och ätit mysig middag. =)

Mysig kväll var det igår också, hade en liten tjejmiddag med några kompisar. Älskar att bara träffas och laga mat och sitta och småprata, det finns ju nästan inget bättre eller hur? =)

Imorgon ska vi inte åka in till London utan bara shoppa på ett köpcentrum som ligger nära här, så tar vi London på tisdag. Har fått tips om en jättebra skivaffär som ligger i Oxford så den måste jag ta och kika in.

Nu är jag så sjukt trött så jag ska nog göra mig iordning snart och ta en kopp te bara. Och börja läsa andra Gossip Girl boken =) Ha det superbra

Pussar och kramar<3

Fredag kväll

Hej hej!
Kom precis hem så jag tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag gör mig iordning. Vi var på konståknings-vm idag med. Det är faktiskt riktigt roligt, jag älskar verkligen konståkning! Idag så var det isdansen, hade dock hellre velat se finalen i par åkning men det här var nästan lika bra.

Nu ska jag och mamma kolla på inspelat Let's dance! Hoppas att Karl-Petter åker ut denna gången, ni som redan sett det får inte avslöja nåt bara. =P

Bild på Samuel och syrran från idag. =) Vi försökte lära honom spela piano, kan väl säga att det inte gick sådär jättebra=P

image568

Ha det så bra. Pussar från mig. =)

Dagens outfit

Hej hej!
Hoppas allt är bra med er? Jag har inte gjort mycket alls nu på förmiddagen, mest tagit det lugnt. Satt och kollade på ett Gilmore Girls avsnitt till frukosten med mamma.  Alltid lika mysigt. =) Sedan dushade jag och städade lite i rummet och sedan gjorde jag mig iordning. Skönt att ha såna slappa morgnar ibland, man hinner ju inte med det när det är skola.

Just nu sitter jag bara och väntar på att våra gäster ska komma. Vi ska ha en liten påskmiddag med familjen och några från släkten. Inte för att våran släkt är så stor nu för tiden, men det är ju mysigt att träffa den lilla man har iaf. =) Så kommer Ingrid och Samuel också, ska bli kul o se om Samuel kan gå snart kanske, han fyller ju 1 år om ca tre veckor så det borde ju inte ta så lång tid nu...

Dagens påskoutfit! Passar dock inte riktigt med vintervädret som är just nu, vi har hur mycket snö som helst här =(


image567

Förlåt för den dåliga bilden, men jag har aldrig sagt att jag är en duktig fotograf. =P

Pussar Lotta

Torsdag kväll!

Hej hej!
Var ju ett tag sen jag bloggade nu. Skönt att man äntligen har fått påsklov! Nu ska jag bara ta det lugnt och sova så mycket jag kan, sen efter lovet är ju detta skolåret nästan slut... Känns lite konstigt faktiskt, att tiden går så himla fort. Det känns fortfarande som att det var förra året typ, jag vet inte riktigt varför men jag får alltid sån här känsla av att jag längtar tillbaka till något på våren. Känna fortfarande tråkigt att inte gå i samma klass som mina gamla kompisar, tänker mycket på hur kul allt var förra våren o jag längtar faktiskt tillbaka ganska mycket. Men man kan ju inte få allt, eller hur?


Nu ikväll har jag bara slappat med syrran. Kollade på fyra avsnitt av OC, asså jag kan inte sluta älska den serien! Kollade på avsnittet som heter the O.Sea förrut och slutet är ju bara för fint. Vilket är erat favvo-avsnitt, ni som kollar på OC?

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Är sjukt trött, men känner inte riktigt för att somna än. Ska kanske göra en kopp te och sedan kolla på Gilmore Girls med mamma eller lite mer OC kanske. Jag kan bara inte tröttna på det!

Puss och kram
Lotta

Dagens outfit!

Heej!
Har precis ätit frukost nu, det blev äggröra med bacon! Älskar att äta sån stor frukost på lördag morgnar.

Idag tycker jag att Rachel Bilson är finast, inte för att det är jätteovanligt. =P Jag hade nog också velat ha någon klänning eller tröja i lila, det är ju så himla fint fast inget som jag brukar tänka på att köpa.
Vad tycker ni om Rachels outfit?

image565 image566

Nu ska jag göra mig iordning och sedan blir det att övningsköra ner till godisaffären. Man måste ju ha sitt vanliga lördagsgodis! =)

XOXO Lotta


God morgon

God morgon!
Kom precis in, var just ute och sprang lite med syrran. Blev bara 10 minuter en kvart ungefär men det är ju alltid en början.
Myskväll igår med Michaela, Hanna och Alex. Vi kollade på Let's dance och sedan New York Minute. Det var hur längesen som helst jag såg den, men den e ju  bara för rolig. =)

Senare idag ska jag och Michaela åka hem till henne, och på kvällen blir det melodifestivalen med några av hennes kompisar. =)

Nu ska jag göra iordning lite frukost, för jag är vrålhungrig. Blir alltid det när jag har tränat.

Puss och Kram, Lotta


Torsdag kväll!

Hej hej! Nu har jag kommit hem och dushat efter dansen, så nu är jag nästan färdig för kvällen. Har bara lite läxor att göra också..

Här kommer en av bilderna från photoshooten igår, eftersom det inte funkade att lägga upp igår kväll. =)


image564

Nu blir det lite plugg och sedan tillbringa resten av kvällen framför teven med en kopp te. =)
Ha det bra, pussar

Photoshoot!

Hej hej!

Kom precis hem från photoshooten jag gjorde förrut med Josse. Det var seriöst det roligaste jag någonsin gjort, kände mig som en riktig modell när jag stod där och posade. =) Nu ska jag tvätta av mig allt sminket och sedan blir det en kopp te framför inspelat Gossip Girl.

Hade tänkt att visa en av bilderna men eftersom det tydligen har hänt nåt konstigt med bloggen just nu får ni se det imon.
Godnatt
Lotta

Onsdag!

Hej hej! Kom hem från skolan nyss och just nu sitter jag och äter middag. Ska strax iväg på en photoshoot med Josse och måste slänga ner lite olika kläder att ha på mig och platta håret lite också. Kommer bli helt fuckat ändå när jag går ut i regnet, men det kanske blir lite bättre ändå. Har franskaprov imorgon också och jag har ingen aning om när jag kommer hem ikväll. Aaah, hur ska jag hinna med allt?

Tar en bild på dagens outfit i samma inlägg också, för jag kommer nog inte hinna blogga mer idag.


Rachel Bilson
image562

NU måste jag skynda mig. Ha det så bra.
Pussar Lotta

Dagens outfit!

Hej hej! Kom nyss hem från skolan och har precis lagat lite mat som jag sitter och äter. Tänkte lägga in en bild på daens outfit, idag på Heidi Klum. Brukar inte tänka så mycket på hennes klädstil egentligen men det här var riktigt snyggt. Längtar verkligen tills man kan börja gå med ballerinaskor men det lär väl dröja ett ag här i kalla Sverige..
Vad tycker ni om Heidis outfit?


image561

Nu ska jag plugga lite engelska glosor och sedan göra mig iordning för dansen. Jazz och balett idag. =)
Btw, hade ju svenskaprov förrut idag och jag tror faktiskt det gick riktigt bra, fast ofta lurar man ju sig själv.. Får hoppas att det inte är så denna gången.=)

Dagens låt: "Hide and seek" - Imogen heap <3

Puss och kram
Lotta

Tisdag

Godmorgon!

Det är säkert ingen  som är vaken och läser bloggen så här tidigt men jag tänkte ändå göra ett snabbt inlägg nu när jag har tid. idag blir det bara skola, ush så tråkigt! Börjar med naturkunskap som jag verkligen inte fattar nånting av och sedan är det svenska prov.. Får väl se hur det går, satt iaf och pluggade en del med mamma igår.

Sedan ikväll blir det dans. =) Först balett och sedan jazz, väldigt jobbigt med dubbellektioner men roligt ändå.
Har väl inte så mycket mer att skriva just nu, ha en bra dag allihopa.

Puss och Kram Lotta

Hej hej!

Dagens fråga:

Vad tycker ni om färgade strumpbyxor? Hiss eller diss?

image559 image560

Själv så tycker jag att det är ganska coolt faktiskt men jag vet inte om jag skulle våga bära det själv. Känns svårt vad man ska ha till, men kanske röda leggings och en lång t-shirt klänning?

XOXO
Lotta


Hej

Kom hem från skolan för en stund sen så nu har jag bara suttit och kollat på OC medans jag åt middag. Nu blir det snart dans, jazz idag. =) Alltid kul med det, vi hade dans idag på gympan också för vi fick göra vad vi ville, så som vanligt valde jag det och försökte lära mina kompisar. Dock inte så många som orkade vara kvar så länge..=P

Nu måste jag plugga lite svenska innan dansen börjar. Ush, jag kommer aldrig klara provet imorgon och jag har bara ca en timma som jag hinner öva på ikväll innan jag ska sova..=( Ibland är det faktiskt jobbigt att ha så mycket dans, men jag ska inte klaga. Det är ju det jag älskar!!! =)

Pussar Lotta


Dagens

Dagens sötaste klänning har Miley Cyrus! En sån hade jag inte tackat nej till, fast tyvärr hade man nog inte fått så mycket användning för det..

image558

Dagens låt: "Iris"- Goo Goo Dolls

Nu ska jag äta middag och sedan blir det dans. =)

XOXO Lotta

God morgon

Hej hej!
Så var helgen nästan slut igen, kan inte förstå hur fort det går. NU har vi bara åtta dagar kvar i skolan innan det blir påsklov! jag kan knappt vänta längre, men det kommer nog gå fort. =)

Har så sjukt mycket att göra i skolan denna veckan så det kommer ju bli jobbigt såklart, men det kanman stå ut med. Idag blir det att plugga massa svenska och kanske börja lite på franskan, mycket matte också. Ska försöka hinna läsa mycket i The old man and the sea ikväll också, får se hur blir med det...=P

Himla kul kväll igår med mina älsklingsflickor, och Alex får man ju inte glömma såklart.=) Kan inte förstå att jag inte har träffat några av tjejerna sedan i somras typ! Helt sjukt vad tiden går fort, känns ju som att man precis gick ur nian typ.

Ikväll blir det dans på Lazar med älsklings-Madde. =)

Bara för att jag älskar denna bilden på mig och Josse. =) Inte från igår dock utan från när vi var i Norge tillsammans!
image557

Puss och Kram
Lotta

Dagens

Snyggast är ju helt klart Rachel Bilson. Den tjejen kan verkligen bära upp allting, till och med en sån här vanlig tröja som vem som helst annars skulle se ut som att man direkt vaknade om man tog på sig..

image556

Dagens låt: "Things I'll never say" - Avril Lavigne

Nu måste jag verkligen börja göra mig iordning, kommer komma sist av alla som vanligt annars. Fast det gör jag nog ändå när jag tänker efter, det är ju dåligt att bryta traditioner eller hur..? =P

XOXO Lotta


Lördag

Hej hej!

Sorry att det var så himla längesen jag bloggade nu, har bara inte haft tid denna veckan. Har så sjukt mycket i skolan just nu att jag inte vet hur jag ska hinna med allting... Tar en liten paus nu från engelska-pluggandet. Har en summary på The old man and the sea som ska vara inne på måndag.

Kul kväll blir det iaf,  ska träffa massa tjejer från min gamla klass som jag inte har träffat på skitlänge så det ska bli jättekul=D

Nu ska jag nog plugga lite matte innan jag gör mig iordning för kvällen, sitter fortfarande i morgonrock, mådde inte så bra imorse efter att jag var ute o sprang så jag har bara legat på soffan hela dagen typ. Härligt, det är så man ska tillbringa lördagarna!

Puss och Kram
Lotta