Dagens finaste..

Väska: Står Hilary Duff för. Stor väska för en stor stjärna;)

image444

Låt: "My Heroine" - Silverstein

Outfit: Tycker jag absolut att Ashlee Simpson har. Jag älskar den här lite halvrockiga stilen på henne. Inte för mycket men inte för lite heller, kan inte slå fel!

image445

Klänning: Den har Amanda Bynes! Hade gjort nästan vad som helst för att ha en sådan fin klänning.

image447

Puss Lotta


Hej!

Kom precis hem från Sofia. Var i stan med henne förrut idag för att hitta något som jag kan ha på mig imon på nyår, men det var helt utplockat på allt typ. Ska åka till Allum med mamma imon och se om dom kanske har lite mer där, får hoppas på det. Efter stan så åkte vi hem till Sofia och myste och kollade på Harry Potter 5. Den är ju bara för bra, någon mer än jag som är ett Harry Potter-freak?

Nu ska jag nog bara kolla lite på tv med mamma innan jag somnar och kanske ta en kopp te.
Ha det så bra alla därute, Pussar Lotta

HEJ HEJ

Så var det söndag igen. Kan inte fatta att det nästan var en vecka sedan det var julafton. Tiden har ju gått så fruktansvärt fort. NU är det ju bara lite mer än en vecka kvar till lovet! Det är verkligen ingenting ju, fast eftersom jag ska åka till Teneriffa så får jag ju lite längre lov än alla andra.

Har inte riktigt bestämt vad jag ska göra idag. Farmor och pappa ska komma hit en stund sen och typ dricka kaffe. Sen behöver jag verkligen åka till stan för jag behöver en ny klänning till nyår, men vet inte riktigt när jag ska hinna med det. Om jag har tur kanske jag hinner åka till Allum med mamma lite fort sen ikväll, annars får jag väl låna något av älsklingsjosse. Det funkar ju det med;)

NU ska jag nog bara ta det lugnt ett tag och kanske kolla på tv lite, eller så får jag städa undan i rummet. Får se vilket av det jag orkar med. Skönt att det är så fint väder idag. Jag blev helt chockad när jag tittade ut genom fönstret och det inte spöregnade, första dagen på lovet som det faktiskt är fint väder. Men jag måste fråga, vart har snön  tagit vägen? Har dom missat att det redan är vinter eller?

Pussar Lotta

Dagens..

Låt: "Here today gone tomorrow" - Silverstein

Outfit: Står Miley Cyrus för, gillar den här lite rockigare stilen på henne fast heter man MIley Cyrus så ser väl allt ganska bra ut på en..

image443

NU kommer Josse snart och då blir det 100% MYS!

See ya tomorrow, Pussar Lotta

<3

Hej hej alla bloggare därute! Kom precis hem från bröllopet jag skulle till idag. Det var faktiskt mitt första någonsin och ett väldigt bra, det var hur fint som helst och Sussies klänning (bruden) var ju bara för fin. Kul att träffa Sofia också även fall det bara var en kort stund:)  Har tyvärr inga bilder att lägga upp för vi tog bara med oss den vanliga kameran men jag kanske kan få några av Sofia någon dag. Nu ska jag äta middag och sen blir det myskväll med Josse, Saknar dig så gumman<3

Pussar Lotta

Lördag

Hej hej!
Riktigt seg dag idag asså. Jag gick inte upp förrän klockan ett och så skulle jag dusha och allt så jag blev väl inte klar förrän vid halv tre eller nåt. Ganska tråkigt när halva dagen går bara för att man ligger och sover, men är det jullov så är det.
Hade egentligen tänkt att åka in till stan och kolla på rean med systrarna men så orkade dom inte så så blev det med det. Måste åka in snart i alla fall innan allt är slut... Hade tänkt att kolla om dom har några bra jeans på rean. I somras köpte jag ett par från Cheap Monday som det var 75 % rabatt på så dom kostade ju bara 100 kronor. Hade varit toppen om jag kunde hitta det nu med eftersom jag inte har världsmycket pengar just nu.

Lite senare i eftermiddag ska jag antagligen gå på bröllop för mammas kompis son ska gifta sig, så vi åker nog till kyrkan och kollar på det. Jag har faktiskt aldrig varit på bröllop innan, hur konstigt det än låter men det har väl aldrig kommit upp något när jag varit gammal nog att gå. Så det ska bli kul att se och så ska ju Sofia vara brudtärna och det är ju kul att kolla på också.

Nu har jag väl inte så mycket mer att skriva för tillfället, så jag kollar nog in lite senare igen. Ha det bra pussar Lotta

Dagens outfit

Dagens finaste idag tycker jag helt klart att Ashley Olsen är. Snyggt med den gröna sjalen till den annars ganska mörka klädseln. Vet däremot inte riktigt om jag gillar skorna så mycket, men sitter dom på Ashley Olsen så kan ju nästan inget vara fult..

Grattis förresten till min finaste Amanda som fyller år. 16 år idag! :D

image442

Pussar Lotta


Fredag

Hej hej! Så var det fredag igen. Kan knappt fatta hur fort denna veckan har gått, det blev ju nyss jullov liksom. Jag har inte orkat blogga så mycket nu när det har varit jul, men nu kändes det som att det var dags igen. Är svintrött just nu för jag och Julia sov över hos Michaela inatt och vi somnade inte förrän vid fem, halv sex nåt sånt, så man kan väl säga att jag känner mig ganska död nu.

Var hemma hos pappa förrut och åt middag. Det var väl lagom kul kanske men det var skojigt att träffa farmor igen:) Ikväll blir det nog bara att vara hemma. Tänkte kanske kolla på någon av filmerna vi har fått eller kanske se på Raphsody in rock med mamma, fast jag vet inte om jag står ut med den musiken:P

Dagens låt: "One of those girls" - Avril Lavigne

Måste bara lägga upp en så söt bild på Samuel jag tog när vi firade jul med dom i onsdags. Han är den sötaste killen i världen<3

image441

Ha det bäst, pussar Lotta

21/12

Heej! Finast idag tycker jag att Hilary Duff är. Hade så gärna velat ha dom kläderna som hon har på denna bilden:)

image440

Pussar Lotta


Fredag

Hej hej! NU har jag äntligen fått jullov:D Så himla härligt är det, fast det känns inte riktigt som lov än. Idag ska jag åka och julhandla lite med min familj och köpa dom allra sista julklapparna, för vi har det som tradition att alltid åka den dagen som man slutar skolan.

Ikväll vet jag inte än vad jag ska göra. Ska kanske träffa Alex och kolla på film och så måste jag nog göra julgodis, för jag ska ge det till några i julklapp. Måste fixa alla julkort också, jag har inte ens börjat med det än. Det kändes ju som att man hade jättelång tid på sig med allt, men så har den här sista veckan gått så himla fort och jag har haft dansuppvisning varje dag. Det har ju varit kul ioch för sig, men man blir så himla trött efter att ha haft sex uppvisningar. Men jag ska inte klaga..

Dagens låt: "Everywhere" - Yellowcard

image439

Pussar Lotta

Söndag

Hej hej! Nu måste jag snart lägga mig så jag inte är allt för trött imorgon men tänkte skriva lite om min dag först. Var o kollade på min lillasysters cheerleading uppvisning förrut. Det var faktiskt ganska roligt, förrutom att det blev lite segt för det höll på så himla länge. Tråkigt var ju också att min syrra hade ett jättekort program så man fick kolla på dom i typ en minut av en timme.. Men dom grupperna som hade gått i det länge var ju superduktiga, det var nästan som i Bring it on filmerna:) Det är nästan så att man blir sugen på att börja i det själv, men det skulle jag aldrig ha tid med.

Gick också på stan lite med mamma och kollade på julklappar och så fick jag köpt en present till Michaela som fyller år idag:) Mamma köpte ett par nya svarta shorts till mig också, men jag vet inte om jag kanske får dom i julklapp..

Har pluggat massa ikväll. Vi har två prov nästa vecka och så ska vi ha skrivit klart första utkastet till våran novell och jag har inte ens börjat på det, så det känns inte så bra. Duktig som jag är så glömde jag ju självklart att ta hem matteboken, tur då att man har en Alexander som man kan låna av:P

NU måste jag verkligen lägga mig, fast jag är inte det minsta trött så jag kanske kollar lite på tv o somnar till det istället.

One Tree Hill ikväll, detta är typ ett av mina älsklingsavsnitt från säsong 3. Peyton är så himla cool som Angel of death, någon som håller med mig?
image438

Ha det bra, pussar Lotta

Lördag kväll

Hej hej! Sitter just nu med tårar i ansiktet för jag kollade precis på The Notebook. Den var ju hur fin somh helst, kan inte fatta att jag inte har kollat på den tidigare. Alex, Julia och Narwan kom hit ikväll:) Det var mysigt att bara träffas, det var så himla längesen nu. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske dricka lite te med mamma och kolla lite på tv innan jag somnar. Imorgon måste jag plugga massa, hade tänkt att börja lite idag men så var jag så seg så det blev inget med det, väldigt dumt inser jag ju nu efteråt men...:P

Hayden är ju bara föör söt här. Hade gjort nästan vad som helst för den klänningen..
image437

Ha det bäst, pussar Lotta

Look for the girl with the broken smile

Beauty Queen of only eight-teen
She had some trouble with herself
He was always there to help her She always belonged to someone else

I drove for miles and miles and
wound up at your door
I've had you so many times but
somehow I want more

I don't mind spending everday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay a while

Tap on my window
Knock on my door I
want to make you feel beautiful

I know that good-bye
means nothing at all
Comes back and begs me to catch her everytime she falls

Try so hard to say goodbye

15/12

Hej hej! Kom hem från stan för en stund sen. Köpte en hel del julklappar så nu har jag bara en person kvar att köpa till. Ganska skönt när det är klart måste jag säga. Det var ju också supermysigt att träffa Josse, det var alldeles för längesen nu ju. Unnade mig en liten grej till mig själv också, även fall jag mest kände för att köpa upp hela stan. Det finns ju så mycket fint i affärerna just nu, men jag måste verkligen försöka hålla lite på pengarna. Måste ju spara massa till USA nästa sommar också. Just nu är jag uppe i 800 kronor och det låter ju kanske inte jättemycket, men det är iaf en bra början (och faktiskt ganska mycket för att vara mig som aldrig sparar pengar..).

Här är mina nya örhängen. Inte riktigt vad jag
brukar använda, men dom var så söta så
jag var tvungen att köpa dom.
 

Ikväll ska jag vara med Alexander, Julia och förhoppningsvis Narwan. Det ska bli supermysigt. Nu ska jag nog bara kolla några andra bloggar och sedan måste jag nog plugga lite (hatar egentligen att plugga på helgen). Vi har franskaprov på torsdag och matteprov på onsdag så jag har ganska så mycket att göra denna helgen.. Tycker det är väldigt taskigt att lägga prov två dagar innan man slutar skolan men vad ska man göra åt det? Skönt iaf att vi bara har nästa vecka kvar i skolan, behöver lov nu!

Ha det bra alla bloggare där ute.

//Puss Lotta

Lördag

hej hej! Skönt med helg nu, fast jag fick ändå gå upp tidigt. Ska åka till stan med Josse idag och vi skulle åkt halv tio men så sms:ade hon halv nio o sa att vi skulle åka halv elva istället. Så jag gick upp en hel timma tidigare än vad jag behövde, men det gjorde inte så mycket ändå. Nu hann jag ju se julkalendern också. Men nu måste jag gå till bussen. Ha det bra, pussar Lotta

Lauren Conrad har en himla snygg klänning här:)
image433

Dagens outfit

Snyggast idag tycker jag att Kristen Bell är. Snygg klänning att ha till nyår till exempel.

image432

Nu ska jag se om jag kan hitta på nåt kul att göra ikväll. Är väldigt trött men känner ändå inte för att bara sitta hemma. Kanske tar o ringer någon kompis. Ha det gött allihopa, pussar Lotta

Fredag

Hej hej! Guud vad skönt att det är fredag. Behöver verkligen helg nu fast jag har ändå bara varit i skolan två dagar denna veckan.. Idag har vi varit på begravning, det var lite tråkigt men ändå skönt när det är över. Nu ska vi snart åka till pappa och hämta julgransprydnader och sen vet jag inte riktigt vad mer jag ska göra idag. Kan ju vara skönt att bara ta det lugnt ibland också.

Jag känner verkligen för att kolla på Walk the Line ikväll:) Har velat se den i typ en månad nu, men det har aldrig blivit för den är så lång och man har aldrig tid till det. Någon mer än jag som gillar den filmen massa?

Dagens låt: "Hurt" med Johnny Cash eller Nine inch nails. Den är lika bra med båda två så jag kan inte välja:P

Dagens outfit:

Här är en bild på Haley från Paramore. Tycker hon har fina kläder på denna bilden, men tyvärr hittade jag ingen bild på bara henne. Inte superbra bild på kläderna heller men man ser ju hyfsat:P Vad tycker ni, är det snyggt med färgade leggings eller inte?

image431

Pussar Lotta

Dagens bästa..

Låt: "True romance" - Silverstein  (Jag är superavundsjuk på Alex som träffade dom i tisdag...)

Händelse: Åkte till Liseberg med mamma och hennes kusin och det var mys<3

Outfit: Den står Nicole Richie för, vill också kunna se så här bra ut när jag blir gravid..

image430

NU ska jag snart gå och dusha och sen blir det väl bara att ta det lugnt och kolla lite på tv kanske. Fredag imorgon!

Ha det gött allihopa, pussar Lotta


Lucia

Hej på er alla! Glad Lucia eller vad säger man?:P Har aldrig riktigt fattat det, men det blir säkert bra.. Idag ska jag baka lussekatter med mamma och syrran eftersom det är lucia:) Brukar ni göra nåt speciellt på lucia?

Nu ska jag äta lite mat för det var jätteäcklig lunch i skolan och så ska jag nog kolla på Gilmore Girls samtidigt.

Pussar Lotta


Här är bilder på dom som ville bli lucia i Partille. Sara som blev lucia går på min gamla skola.
image429

Kristen Bell

Hej hej! Vilken av dom här klänningarna tycker ni passar Kristen Bell bäst? Jag tycker hon är jättesöt i båda, men jag gillar nog den guldiga bäst. Btw, vet någon som har sett säsong 2 av Heroes om hon är med där, har hört att hon ska vara det..?

image427  image428

Pussar och Kramar Lotta

Onsdag

Hej Hej! Ush, nu är jag hemma från skolan idag med. Verkligen inte roligt att missa en massa.. Så hittills idag har jag bara varit hemma och kollat på tv och druckit te.

Började kolla om andra säsongen av Beverly Hills. Asså jag tycker verkligen att den serien är skitbra. Spelar ingen roll att den är typ hur gammal som helst nu, det gör den nästan bara bättre och dom har ju sååå snygga kläder. Önskar att jag också hade varit tonåring på den tiden:P Är det någon mer där ute som är lika uråldrig som jag och fortfarande kollar på det?:P

Nu ska jag nog göra en kopp te till och läsa några andras bloggar:)


Brenda och Dylan är sååå söta tillsammans!
image426

Pussar Lotta

Paris Hilton!

Hej hej! Åhh jag vill så gärna ha en sån tröja som Paris har på denna bilden. Tycker dom är hur snygga som helst, fast det kanske är lite konstigt att gå runt med en bandtröja med ett band man aldrig lyssnar på:P Men ändå..

Nu ska jag strax kolla på Brothers & Sisters:) Ha det bra alla bloggare där ute. Pussar Lotta

image425

Asos.com

Hejsan svejsan! Kollade efter fler klänningar som passar till jul och nyår och hittade massa fina på www.asos.com. Gå in där och kolla om ni vill ha lite inspiration.

     

Dagens låt: "Lips of an Angel" - Hinder

//Lotta

Dagens outfit!

Kan inte riktigt bestämma mig för vilken av dom här kläderna jag gillar mest så jag får helt enkelt låta er bestämma. Så vad tycker ni, Mary-Kate eller Hilary Duff?

image419

image420

Pussar Lotta

Tisdag

Hej! Idag är jag hemma och är sjuk. Hur tråkigt som helst.. Dessutom kan jag ju inte följa med mina kompisar till Liseberg som jag skulle ha gjort. Man blir alltid bara sjuk på dom dagarna man verkligen vill vara frisk på. Hur kommer det sig egentligen?

Kollade precis på en julfilm som vi köpte för någon vecka sen. "En förtrollad jul" hette den. Ganska söt film fast lite tråkig för att vara julfilm, brukar älska typ alla julfilmer annars. Nu ska jag nog ta och kolla på julkalendern, missade det imorse eftersom det gick så tidigt. Sen ska jag väl bara fortsätta att ta det lugnt antar jag.


Rachel Bilson är ju bara för söt, fast jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker klänningen är fin eller inte..Vad tycker ni? Hiss eller Diss?
image418

Pussar Lotta

Måndag

Hej hej! Måndag idag och lika segt som vanligt i skolan:P Dessutom är jag hur förkyld som helst så jag var inte direkt jättepigg idag. Imon har vi iaf bara en lektion och det är superskönt:9 Sen efter skolan så ska jag till Liseberg med några kompisar från klassen. Nu ska jag köra min syrra till cheerleadingen och passa på att övningsköra lite samtidigt. Ha det bra, pussar Lotta


Söta Hayden:)
image417

One Tree Hill<3

Idag började One tree hill igen:) Var så himla längesen det gick nya avsnitt nu så det är superkul. Tyvärr har jag inte kunnat se säsong två av serien än så jag får hoppas att någon av mina systrar får den i julklapp så jag kan kolla på den då. By the way, någon som vet om Brooke fortfarande ska ha barn? Fattade aldrig riktigt hur det slutade med det:P

Nu ska jag börja läsa om Harry Potter 6, så jag kommer ihåg lite innan jag läser sjuan. Sen om en halvtimme blir det Cold Case. Söndagar är verkligen min tv-kväll alltså..

Brooke och Lucas är väldigt söta tillsammans
image416

Sov gott, pussar Lotta

Forever 21

Hej! Hittade massa fina klänningar som man kan ha till jul och nyår på Forever21.com. Enjoy!

                

Och ett par snygga skor!


En sån här klänning skulle jag vilja ha på nyår, fast kanske med ett rött eller guldigt skärp i midjan!

image415

Hej!

Längesen jag bloggade nu. Idag är jag bara hemma för jag har så ont i halsen, så jag får väl vila mig så jag kan gå till skolan imorgon. Igår var jag med Josse, Amanda, Emma och Hanna hela dagen. Det var jättemysigt för det var ju så himla längesen vi träffades allihopa nu. Vi gjorde julgodis och så bakade vi pepparkaksmuffins som faktiskt var godare än det låter:P Dom smakade i och för sig mer kardemumma än pepparkakor men ändå. Sen på kvällen åkte vi in till Liseberg och gick runt där. Det är ju så sjukt mysigt där nu på vintern<3 Sist på kvällen åkte vi hem till Hanna och kollade på Love actually:) Det var en riktigt lyckad dag, fast tyvärr kommer det väl ta ett tag innan vi kan träffas allihopa igen..

Nu ska jag kolla på adventskalendern från igår för jag orkade inte gå upp på morgonen och kolla på det:P Någon annan än jag som tycker att den faktiskt är ganska bra i år?

Dagens låt: "Socio" - Stone Sour

Dagens bild:
image392

Pussar Lotta