Söndag!

Hej hej alla bloggare därute! Var ju skitlängesen jag skrev nu, så det är verkligen dags igen. Har inte hunnit blogga på ett tag nu för jag har haft så mycket i skolan. Det var superhärligt att vakna av att solen lyste in genom fönstret idag, jag har verkligen längtat efter vår och nu kanske den äntligen är på väg...=)

Idag har jag absolut inte gjort någonting, bara plockat undan lite i rummet och tagit det lugnt. igår var också riktigt slappdag, men jag känner att jag behövde det just denna helgen. Kollade klart på ONE TREE HILL säsong 4 igår. Den serien är ju bara föör bra! NU är det ju bara två veckor kvar till sportlovet! Kan knappt vänta, men det känns som att det nog kommer gå ganska fort.

Idag börjar dansen på Lazar igen och det ska bli så himla kul! Jag har inte dansat latin på över ett år nu och jag saknar det så fruktansvärt mycket. Hoppas att det kommer gå bra iaf, man e ju lite ringrostig. Denna veckan började dansen på Danshuset också. Testade en ny dans i år som heter Dance Hall. Det var riktigt kul, fast kanske inte riktigt min stil egentligen.

Nu ska jag laga mat som jag kan äta resten av veckan ungefär, för jag får alltid så bråttom innan danserna på vardagarna. Denna terminen blir det sju danslektioner i veckan:)

Är det någon mer än jag som är helt förälskad i One Tree Hill? :D

image476

Pussar Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback