Godmorgon

Hejsan!

Hoppas allt är bra med er idag, fast ni kanske inte ens är vakna än? Hann tyvärr inte blogga alls igår på dagen och på kvällen glömde jag totalt bort det så jag får berätta lite mer nu istället. Igår hade vi värsta softa dagen i skolan, min franska på morgonen var inställd och vi har ju ingen mer matte detta året eftersom vi redan gjort nationella proven. Dessutom skulle vi inte ha vanlig gympa-lektion, utan vi skulle åka till en idrottsplats och ha friidrott. ush gillar inte alls det, men det bra var att vi började inte förrän klockan 2 och fick gå hem när vi var klara och det var det enda vi behövde göra. Så det var en riktigt härlig skoldag. =)

Nu skulle jag egentligen redan åkt till skolan men duktig som jag är så missade jag självklart bussen, så jag får ta den senare och komma ganska precis på minuten, hoppas att jag inte kommer för sent iaf. Har bara 2 lektioner idag så jag slutar halv ett. Efter det ska jag nog stanna kvar i stan och köpa en mors-dag present till mamma. Har ingen aning om vad det ska bli för nåt, men te brukar alltid gå hem!

Btw, såg ni kvalet till finalen av melodifestivalen igår? Ush vad dåliga alla var, Charlotte Perelli var ju inte heller jättebra enligt mig, men vi tog ju oss vidare iaf. Vad tycker ni om Charlotte Perellis framträdande och låt?

Nu måste jag rusa till bussen. Haha, får inte missa den här också. =P Lägger upp bild på dagens outfit senare.

Pussar Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback