Onsdag

Hejsan!

Allt bra med er denna soliga dag? Med mig är det toppen! Var jättetrött när jag vaknade tidigt imorse (var tvungen att gå upp strax före sju), men sedan blev det är jättebra dag. Hade först franska, svenska och engelska. Sedan slutade jag efter lunchen klockan ett så jag var hemma till två igen. Fick lite glada nyheter i skolan också, fick tillbaka det nationella provet i engelska och det fick jag MVG på! =) Jag är hur glad som helst för det, så jag hoppas bara att det blir samma på det slutgiltiga betyget sen men det känns det ju som. Sen fick jag veta på franskan att jag ska få en till chans till ett VG. Min lärare sa att jag låg precis på gränsen mellan två betyg, så nästa tisdag ska jag göra ett extra-prov som avgör betyget. Känns så himla skönt att jag får den här chansen för jag vill verkligen ha VG, känns också som att jag kan få det om jag bara pluggar lite extra nu!

När jag kom hem från skolan lade jag mig bara ute i den gassande solen, alltså finns det något härligare? Så jag låg därute i några timmar, och vet ni vad. I söndags var jag och mamma hemma hos pappa och hämtade lite grejer från vinden och sånt som vi inte hunnit flytta än och jag hittade en låda med mina gamla dagböcker. Så jag låg ute förrut och läste igenom en av dom, och det roliga är att jag verkligen kommer ihåg vissa händelser som att det hände igår när jag läser det. Känns lite kul ändå, fast jag måste ju erkänna att min handstil har blivit lite bättre sen dess iaf, haha. Men det är kul att ta en tripp down memory lane, eller vad säger ni? =)

Nu håller jag på att laga för mamma kommer inte hem förrän sent idag. Blev lasagne så nu sitter jag här och väntar medans den står i ugnen. Hungrig som bara den, var flera timmar sedan jag åt nu! Kommer nog inte orka göra så mycket mer idag, ska sätta mig och slappa lite framför teven sen ikväll, fast man känner ju ändå för att vara ute i det fina vädret. Ska nog se om Josefine vill ta en liten promenix lite senare,  kanske sätta oss vid Kåsjön med te och fika som igår kväll. Finns inget  mysigare än det! =)

Sågär såg jag ut idag. Dåliga bilder men jag försökte mig på att göra en fläta i luggen! =)
 

Dagens låt: "Never take friendship personal" - Anberlin

P.S. Om 33 dagar åker jag och Josse till USA =D

Ha en bra dag, pussar Lotta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback